top of page

Naast het theatermaken en regisseren ben ik ook veel bezig met (portret)tekenen en schilderen. Hieronder ziet u wat van mij werken. Mijn oog voor vorm en detail, zoals mijn vrienden het altijd beschrijven, zie je terug in mijn beeldend werk maar ook in mijn decors, die ik altijd zelf ontwerp. Ook hiervan kunt u een selectie hieronder vinden.

Heeft u vragen over de werken of wilt u een werk kopen of laten maken, neem dan contact op met mij via de contact pagina.

COVID-19

Door COVID-19 ligt mijn werk helaas helemaal stil. Dit geeft mij wel de gelegenheid om veel te schilderen en tekenen. Ik heb mezelf de challange gegeven om elke dag te iets te maken, iets uit de natuur, iets dat ik mis of gewoon iets waar ik zin in heb. Deze werken heb ik gebundeld in mijn Corona Collectie. Deze werken kunt u HIER vinden.

Corona Collectie.

Door COVID-19 ligt mijn werk helaas helemaal stil. Dit geeft mij wel de gelegenheid om veel te schilderen en tekenen. Ik heb mezelf de challange gegeven om elke dag te iets te maken, iets uit de natuur, iets dat ik mis of gewoon iets waar ik zin in heb. Deze werken heb ik gebundeld in mijn Corona Collectie. Deze werken kunt u hieronder vind. Scroll verder naar beneden voor de werken in het groot.

Je begint bij dag 1 en gaat zo door totdat ... Ja tot wanneer?!...

bottom of page